nlen

Ontvang onze nieuwsbrief:

Met steun van:
17 Mar 12 11:38 |

Scheld’apen, Antwerpen

Sweet Lexi Disques Cornichons

VAMPIRE BLUES (uk)
BANANA HEAD (usa)
MATTHEW P. HOPKINS (aus)
BENJAMIN FRANKLIN (be)

DJ COOL BROCOLI (be)

Tickets: 7 EUR

Op het Blackest Rainbowlabel verschijnt een dezer de nieuwe lp van het Britse duo Vampire Blues dat met gitaar en harmonium een weg zoekt tussen mantrische drones, oude muziek en tune-in-drop-out-improvisatie. Vampire Blues verschuilt zich in de scene waar ook The Hunter Gracchus en Harappian Night Recordings zich begeven. Op de rand van vrije freak outs en melancholische nachtmerriemuziek.


Banana Head is het lo-fi popproject van Zully Adler, labelmanager van het Goaty Tapes label. Het Brusselse Lexie Disques geeft binnenkort een 7” uit van de man. Deze show is de Antwerpse release show voor deze uitgave.


Australiƫr Matthew P. Hopkins, beter bekend als de helft van Naked On The Vague, speelt een zeldzaam soloconcert. Hij presenteert een greep uit nieuw werk gebaseerd op feedbackloops, prepared tapes en stemimprovisatie. Veredelde duivelsmuzak.


Casiomuziek explorere Benjamin Franklin zorgde voor de allereerste Lexi 7” in 2008. Nu support hij zijn nieuwe label mate Banana Head met een speciaal aangevraagde oldscool ‘pop’ set! Ontroerend!


+ DJ Cool Brocoli (be, old school hiphop)

Ontvang onze nieuwsbrief:

Met steun van: