nlen

Ontvang onze nieuwsbrief:

Met steun van:
02 Sep 11 10:25 |

Bunker, Brussel

silver and exact

Part Wild Horses Mane On Both Sides (uk)
Mitt Land och Leo (be)
Mind Over Mirrors (usa)

Tickets: 6 EUR

free improv / road music

Met ‘Low Fired Clay Escape’ maakten Pascal Nichols en Kelly Jayne Jones een fantastische nieuwe plaat als Part Wild Horses Mane On Both Sides. Hun vrije improvisatie als drum-dwarsfluitduo neigt naar diepe psychedelische trance die zowel de hedendaagse free folk als spirituele jaren ‘60 jams omarmt.


Mitt Land Och Leo is het duo van Joke Leonare en Milan Warmoeskerken. Tot nu toe vooral bekend geworden door enkele strakke live performances in het Antwerpse en een debuut-7” op het Ultra Eczemalabel. Brengen psychedelische orgelpop en synthvlaai rondom minimale ritmiek.


Mind Over Mirrors is harmoniumspeler en elektronicabrouwer Jaime Fennelly. Voor hij zijn soloproject uit de grond stampte was hij voornamelijk gekend als een van de stichtende leden van junkfolkband Peeesseye en het psychedelische freejazztrio Acid Birds. Mind Over Mirrors kwam tot stand toen Fennelly op een desolaat eiland verbleef in de Salish Sea in Washington State van 2007 tot 2010. De muziek is een mengeling van de Indische pedaalharmonium, oscillatoren, tape delays en een resem gitaarpedalen waarmee traag opgebouwde, repetitieve melodie├źn tot stand komen. Drones, American Primitivism en Kosmische geluidsavocaties.

Ontvang onze nieuwsbrief:

Met steun van: